Sunday, 28 May 2017

Ramadhan Kareem

First day puasa. Rasa cam sedih pun hadee bila berpuasa tanpa family disisi. Orang lain semua balik tapi kita kat sini.

Tapi takpe, alhamdulillah family madori 3G4 masih disini. Mereka teman-teman satu team yang berjuang bersama dalam satu organisasi. Alhamdulillah. Dapat merasai puasa dengan mereka. Seminggu akhir sebelum puasa dengan family tercinta pulak. tak sabar nak makan sedap-sedap air tgn umi :(

First day puasa not so bad, semua pung pang pung pang beli barang n masak sama-sama.  Bahagia dapat sekeluarga camni. Suka makan, suka gelak, suka bahan orang. Ni la keluarga blok3 .3g4 yang takkan sya lupa.

Sepanjang jadi penghuni kolej, tak pernah serapat dan seukhuwah macam ni. Masa sem 1 alhamdulillah rapat gak dengan hosmate, sem 2 semua bawa haluan masing2 sebab tak rapat. sem 3&4 alhamdulillah dapat geng masuk ayaq yang suka jadi burung hantu tiap malam.

Takkan lupa family 3G4 yang susah senang sama-sama.

Sayang korang2
Kak asma , ecah , teha , lima , chepah

Selamat menjalani ibadah puasa guysss dan moga segala hajat kita dimakbulkan oleh Allah swt sempena bulan yang penuh barakah.

RamdhanKareem..
#Roadtoexam

No comments:

Post a Comment