Thursday, 13 April 2017

Salam Ukhuwah

Assalamualaikum.


Selamat petang gaiss, Suka berblog di wall korang. Cantik je background and susunan dalam blog tu. Waaa. :'( Jatuh hati and at the same time patah hati. haha. Sya nak juugakk edit cam korang, Dah berapa kali try buat, renyuh betul cara dia. haha. Last-last tak buat jugak. Semua benda senang je kalau kita BEBETUL NAK BUAT kan ? 

Tapi tu lah, nak kena hadap lappy berjam kalau nak buat bendalah tu and kena try satu-satu sampai kita boleh buat dan puas hati. Sya taklehh nak buat gitu sebab memang xdan, xsempat nak cubaa satu-satu dan edit. Haritu adalah usha kat blog korang, yaang terer bab edit blog dan berbayar. I loikeee. Tunggu nanti ada duit boleh la i tempah kat u ea. Haha. Sekarang ni takpelah camni dulu. Nanti i upgrade my blog bagi cantik-cantiik sikit okeh, haha Suka ngat terjah blog korang. Simple but nice. hee. Salam ukhuwah buat blogger sekalian alam. 💓😍


1 comment:

  1. hi sis! :) hehe awak pun boleh je kemaskan blog sendiri lagi jimat tau. blog awak pun dh cntikni !hehe

    ReplyDelete