Sunday, 15 January 2017

Haa. Assalamualaikum pembaca setia blog saya. Tengok sikit sapa suka terjah blog saya ni. hahaha.

Salam perkenalan .

Sekarang dah cuti semester 3 . Akan naik ni semester 4. Allahu. kejap je rasanya.

Pejam celik pejam celik. Dah nak masuk sem 4 . ☺ Tak sempat nak menaip bila kat Upsi. Balik kelas pastu rehat, malam ad je keje nak kena buat, hadap nset bukak fb, ig , pastu xdan nak toreh idea nak masukkan lam blog. Xdan fikir. haha. Sebbab tu blog x aktif sangat.

Tapi tahun ni cuba jugak nak update at least seminggu sekali. Kekadang blog ni tempat personal kita yang boleh kita luahkan, yeah. Apa yang kita rasa boleh share kita share. Benda baik haruslah dikongsi. hee.

19/1/2017 dah nak kena masuk balik Upsi. Sebab ada tanggungjawab menanti kat sana. Orang len balik sebulan kita balik seminggu. Allahu. Terseksa jiwa dan raga sat. haha.

Tapi sebab ini pilihan yang kita pilih kita kena hadaplah. Kekadang mengeluh, yea. salah diri sendiri. Benda yang kita dah buat, dah langkah sejauh mana pun, jangan sekali mengeluh. Hadap hadap hadap. dan bersabar. Ada ganjaran di sebalik tu. Kekadang kita tak nampak benda baik ada menanti kat depan. Kalau mengeluh ,spirit down. Jadi fikir postif hidup akan optimis . hehe.

Well. Raya cina pun dah nak dekat, maknanya result sem3 pun dah nak keluar.  Allah . Sem 3 ni subjek sukar sikit. Harap dapat baik-baik je walaupun xgempak. Doakan Nur Syahirah Mat Zain berjaya dunia dan akhirat 😊.

hee.

Selamat bercuti guys. Enjoy duk ngan family.

Haa. sebelum terlupa . nk wish Selamat Pengantin Baru kepada Tasnim 27/1/2017 akan melangsungkan perkahwinan, kak Ogy 28/1 dan Da'a(syuhada tarmizi) 29/1. Eden tak dapat porgi haa.

Hajat dihati nak balik 27.28.29 tu , tp sebab ad kem yang wajib pergi, terpaksa  batalkan hasrat nak balik jap. hmmm.

Ape pun. Semoga bahagia hingga ke syurga bersama insan yang tersayang....
Selamat bertukar status ya awak2.
Moga baik2 sahaja dan majlis berjalan lancar.

selamat bercuti sekali lagi guys.
bbye.
assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment