Friday, 13 January 2017

Birthday Girl


12/1/2017 alhamdulillah, im already 21 .

Thanks to those who wish for my birthday.
Appreciate it a lot. Terima kasih sebab ingat kita lagi. terima kasih sebab masih ad disamping kita lagi.

4/1/2017
di *prank* oleh member kelas, awal pulak buat prank, jd tak syak pape lah . haha. mula-mula kata nak belajar sesama malam tu, so malam tu pakai bju tshirt tudung makcik2 g la bilik dyorg, sampai kat bilik pastu gelap. aish. kata nk belajar sesama tp orgnya katne. Gi bilik kak mai, lepak situ jap, pastu dy aajak g bilik naemi, ajak naemi belajar sekali, naemi tgh tdo, kak mai paksa gak naemi bangun g belajar sekali. haha. Last2 naemi kata sat g dy bngun g belajar sekali, ngan sy ni duk bawak buku situ sini, g bilik kak timah n umi sekali lagi, gelap lg.

G bilik kak mai lg, duk situ jap, tetiba mimi muncul kat bilik tu . haha. mimi kata nak g belajar sekali jgk, tapi xnampak bwak buku pun. Duk dalam 5 minit, mimi ajak g bilik naemi, pastu g bilik timah n umi.

Last2 g bilik umi n k.timah , ttiba bukak pintu, depa nyanyi happy birthday n kek berlilin ngan mercun pup pap tu . haha. Sya blur sat, xsyak pape, Sya tengok naemi, ucap happy birthday kat dia😂. depa pun kata sambut birthday sya ngan naemi lah. haha .

well. pelakon pelakon menjadi 😂 tak sangka plak sempat buat birthday in advance. haha.

Ape apa pun tq korang, yana, mimi, kak mai, kak timah , umi sebab serve makanan spaggeti yang sedap2  😘

n happy birthday to naemi yang ke 22 😉

Love uolss sangat-sangat .maaf ada salah silap sepanjang perkenalan .

12/1/2017
Celebrate birthday makan-makan dengan si mok dot dot...... haha. tq belanja naah. Malu sebenaqnya sebab tu banyak tersashurrrrr bila cakap mula2. hahaha. *kalau awk baca ni jgn gelak* ape pun, tq for the treat , jubah n for everythings. Sayang selalu. 😃

13/1/2017
Celebrate birthday with family. hehe. tq umi abah sebab membesarkan ngah n adik beradik dari kecil sampai besaq ssekarang, dah umo 21 dah anak umi abah, boleh la kut slow2 .... haha. tq for the watches n jubah, lots of love for dinner n everythings u have done to me 💕 Moga dapat balas jasa umi abah one day.

Sayang sangat-sangat semua semua semua lah. Bestfriend sy pun, tq wish ayat2 yang selalu bg spirit kat saya.

Ala kullihal, arrigato sayonara .

Umor semakin menaik, amal pun biar semakin menaik seiring dengan usia. Bila-bila Allah akan jemput jumpa Dia. Ajal dan maut semua di tangan Dia, sihat sakit, jodoh , kententuan Dia. Meninggal tak kira usia, bila Allah sayang Allah akan ambil makhluknya kembali. Perbaiki mana patut, doa yang baik-baik dan  moga Allah panjangkan usia untuk terus hidup , menambahkan amalan dan menjaga semua yang kita sayang.

Maaf segala salah silap dari saya.
Maaf kalau awak pernah terasa dengan saya.
Maaf andai pernah mengguriskan hati sesiapa.
Jangan kecil hati dengan saya, maaf . maaf. maaf segala perbuatan saya andai ada yang tidak kena di mata awak sahabat-sahabat.
0-0 mintak halalkan semuanya

Salam saayang . sayang awak semua. Tak pernah simpan hasad untuk sesiapa. mOga Allah redha.

ana uhibukkum lillah.

-irasyahira-
15/1/2017

No comments:

Post a Comment