Friday, 9 December 2016

Mabrouk dear pqah. Allahu. Your dreams come true already. 😊 Now, dah jadi bini orang. Sahabat yang selalu keep in touch dari awal kenal sampai sekarang. Sahabat yang selalu call aku bila aku tak menyempat nak bertegur sapa. Sahabat yang selalu saling nasihat menasihati n beri kata semangat. Kekadang kita tak persefahaman dalam sesuatu benda, tapi itulah perjalanan sbg seorang sahabat, tak semua indah. Kekadang terasa sesama sendiri. Hee. Now dh brp tahun kita kawan. Pejam celik pejam celik, awak dah jadi bini orang harini . 9/12/16.

Tahniah. Tahniah. Tahniah. Thanks sebab bagitau sy orang pertama yang awk tunang n kawin. Haritu awk call sy dgn nangis-nangis, sy hanya mampu tenangkan dari jauh. Boleh beri kata semangat je. Masa tu awk nangis tak ingat dunia takut xleh kawin lagi sbb banjir la apa la.  Ingat lagi tak ? Haha.

Kan dah kata, awak kena sabar sat je. Lambat laun tu semua akan jadi jugak.

Kan sekarang awk dah jadi bini Harith dah. Happy senyum sampai telinga dh ke pqah ? Hahaa. Pejam celik ja. Sat g ada anak pulak. OPPS. hahaha

Thanks pqah for our friendship. Hope never ends and doakan my turn pulak yang tak tau bila lg. Hahaa. Doakanlah yg baik-baik nntuk sy pulak.

Sedih xdapat pergi ke majlis awk. Hmmm. Semoga berkekalan hingga ke syurgaaa pqah n harith.



No comments:

Post a Comment