Sunday, 24 July 2016

Kucing oo kucing

HAha. Macam aku jek. Sikit-sikit takut dengan kucing. Bukan takut sangat, just takut kena cakor je. Usap camtu je boleh la. Tapi dukung. Peluk. Cium . Haa, tang tu aku surrender. Takleh buat macam orang len buat. Haha. Teringin gak nak dukung, peluk kucing kucing comel ni, tapi memang tak pernah berani. Sekali kena cukuplah.. tapi aku sayang ko semua kucing-kucing ye.

Teringat lak bila masa exam kat sekolah menengah dulu, time tu exam, so kena dok dekat kantin, time duk khusyuk hafaz ngan member, tetiba kucing lalu kut kaki aku. Apa lagi, menjerit la n kaki aku tersentak meja woi. Waaaa :'( . MALU GILA time tu, hahahaagaha. Takleh blah betoi la. Sep baik meja  aku  dok tu, tak hadap laki , so depa tak tau sapa menjerit .seb baik.Alhamdulillah.. Kaki pun sakit sat.padan muka hang, geli tak bertempat.  Hahahaa. Kenangan takleh lupa, padahal kena bulu n badan kucing  je pun -,-

Adakah aku tergolong dalam orang fobia kucing walaupun aku boleh usap kucing ? Hahaa.
Bagi aku laaaa..  aku tak fobia pun. just segan silu ja main ngan kucing.  Muahaa. :P
Kucing kesayangan Nabi , please be nice to me. Saya pun teringin nak pegang awok. Tapi  takut awok kasor ngat ngan sy. Sy takut awok cakor sy. =-=

3 comments:

  1. Kira ok lagi tu boleh usap kucing, kawan sis fobia kucing sampai kucing duk jauuuh lagi dia dah cabuuut lari dahh. Haha.

    ReplyDelete
  2. haha. yeke hann. ad gak tgk org camtu.

    ReplyDelete
  3. haha. yeke hann. ad gak tgk org camtu.

    ReplyDelete