Saturday, 12 March 2016

Blogwalking Segment by kasihjuju.com





Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.


Jom join ramai-ramai . 

9 comments:

  1. Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dr segmen yg sama...good luck n follow sini #28

    http://www.efaothman.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  4. dtg dri segmen yg sama
    http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

    ReplyDelete
  5. Salam ziarah..
    Blogwalking dari segmen yang sama...
    Semoga Berjaya...

    http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  6. bw sini ya... smga ukhwah kita berpanjangan =)

    ReplyDelete
  7. Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

    ReplyDelete
  8. Assalamaualaikum sedare..

    Saya datang sini follow awak.. sambil berjalan sini..
    Sudilah kunjung ke blog kiter ye

    ReplyDelete
  9. Assalamaualaikum sedare..

    Saya datang sini follow awak.. sambil berjalan sini..
    Sudilah kunjung ke blog kiter ye

    ReplyDelete