Tuesday, 16 February 2016

Tahniah Dear

Hyep ! Assalamualaikum :D

Salam pagi dan salam ceria :)

Awak semuaaa dengar la sini , nak habaq ni .
Awak tau tak member kita dah bersalin laaa . !!

Waaaa,, seronoknya dengar Majidah dah bersalin , Heee , Tak shabar nak jenguk baby , Macam mana la rupa baby tu , mesti comel ikut mama n papa dia kan . hehe.

Ibu muda ni kahwin masa umo 19 . Si suami 25 kalau tak silap . Haa, Jodoh Majidah awal la , tahniah yaaw, dapat anak pon awal , kekeke .

Tak macam kita , Kita ni cam budak lagi , tak matured :( patut la takde orang nak . Oppss . haha . *single but not available oke * Phuui, haha . Kalau ada jodoh di dunia , moga Allah percepatkan je lah, kalau takde jodoh kat sini , moga kita jumpa kat sana  yaw jodoh. sobbss.

( ngada je lebih tu :P) Takyah nak boo sangat key  . haaha !

Haritu baru jumpa Majidah dengan perut memboyot , tanya bila nak beranak , beliau cakap 3.3 . Aku pon oohh je lah , tapi dalam hati *aloo , tak  sempat la  nak tengok fresh baby ,aku balik upsi 20.2 ni *

Selang berapa hari lepas tu , tup tup adik aku bagitau , yang Majidah dah lahirkan baby boyy . waahhh .  Due date 3.3 , tapi baby lahir awal la, Tahniah-tahniah Majidah , mesti shuka ttu.
*ok aku ad baki 3 hari lagi nak pi melawat , harap sempat * sobss , nak tengok baby . Nak dukung , nak peluk nak cium  , haha  . Nak ambik berkat sekali . muahaha:P .

P/s : Aku cakap la kat umi , yang Majidah kata 3.3 dia nak beranak , tapi kenapa baby lahir awal , umi pon bagitau , tu due date je, biasalah tuu , org bersalin 1 minggu /2 minggu lebih awal . ok , angguk paham .. haha

Berkawan sejak kecik lagi , al-maklumlah tepi rumah nenek je , hehe. Berapa tahun dah  kita kenal ?
emmm , tk ingat kita kawan sejak kecik umo berapa , sokeylah , still countings our friendship .





















Last but not least , tahniah dah jadi ibu usia muda . Moga hidup berkeluarga aman bahagia dan sejahtera sentosa dunia dan akhirat . Moga baby membesar dengan baik dan menjadi anak yang soleh , hikss, Muah  my dear .


hee. Tahniah Majidah yaw, Doakan saya follow awak jugok . Haha  . 





3 comments:

  1. wah tahniah kat kawan awak tu.
    scya pun kawan2 dah pakat kawen beranak bagai,
    kita ni jodoh pun belum sampai kekeke~

    xpa, sabar menanti sambil baiki diri

    ReplyDelete
  2. yeahh . benar tu scya . haha, kita doa jelah yang terbaik untuk kita . InshaAllah akan menyusul jua . hihi :D

    ReplyDelete
  3. Wah taniah kat Majidah! :) Sy doakan the best for awak too :)

    ReplyDelete