Friday, 26 February 2016

Suasana Baru

Sebab dah biasa  bersama,  bila terpisah confirm sedih. 

Yep..Sem baru starting dengan kesedihan. Yang ni menangis, yang tu menangis,  even aku sendiri menangis banyak kali. 




Entah .. Bila tetiba datang perasaan sebak , fikiran melayang-layang,  airmata tak dapat bertahan..

Sedih sebab terpisah ngan roomate,  housemates dan geng yang sekelas dulu. Sedih jugak sebab  yang ni kena campak blok 3 , yang tu blok 4 , hang sana blok 6 .hmm

Yes,  memang aku masih di UPSI,  tapi bila dah terpisah ngan diorang, yang ni kelas lain -yang tu kelas lain so nak jumpa pun susah. Even satu blok pun susah nak jumpa , Apatah lagi mereka yang duk blok lain! 

Aihhh. Sukar nak movee on dari sem lepas. Tolonglah.
Banyak sangat kenangan di sem 1 ngan depa. Sekarang,   nak tak nak aku kena terima,  aku dah tak sekelas ngan tak serumah ngan depa. *ada la yang satu dua sekelas*
hmm.

Yang pasti setiap pertemuan pasti ada perpisahan . Ok. I must believe it. Kita pisah tak jauh sangat pun , still boleh jumpa right ? 

Moga Allah permudahkan kita semua di sem 2 . Moga sama-sama berjaya dunia dan akhirat.


Maybe awal sem kut, suasana masih baru untuk diterima. Tapi hopefully sem 2 lebih baik dari sem lepas . 

Percaya kat Allah.. Jangan sedih-sedih ..Smile always ☺
#Nanti lepak-lepak minum ajak aku sekali ya #
-Sayangkamusemua-

1 comment:

  1. boleh je kot jumpa weekend study library je, kan?
    ^_^

    ReplyDelete