Tuesday, 2 February 2016

M.F.e.R - My First exam Result -Upsian

Assalamualaikum stalker abadi sekalian .

Alhamdulillah . Result untuk sem 1 dah dapat.  Cukup makan ja. haha  . Sikit lagi nk dekan . Tapi aku tak kisah pun dekan tak dekan,  ilmu yang kita dapat tu penting .Sikit je lagi haa  nak dapat,  tapi masih bukan rezeki aku . Yeah. Kita redha,  sebab kita tahu yang kita tak buat yang terbaik haritu. hehe.

Jealous ngat tengok membe yang  dapat tinggi. Rasa cam kerdil je aku ni . Tapi sokeylah,  haritu aku pun  study last minit and hafal bagai nak rak . Memang patut pun . huhu .

Benda yang aku menyesal sikit part assignment tu . uwaaa 😩 . aku score sikit ja kat assignment @quiz. haha . Dulu masa ustaz cakap nanti nak buat "quiz ", so dalam otak haku ada terkeluar " kuiz je pun ". haaa . ni aku menyesal gila,  tak study leklok . ingatkan kuiz ni sesaja ja 😂 . Tu yang main-main sikit. So setimpal lah kan,  " kau usaha banyak dapat banyak,  kau usaha sikit dapat sikit ".

Kalau cerita pasal azam baru ni , aku harap aku dapat buat yang lebih baik la dari sebelum ni  . InshaAllah. Kita semua pandai,  takde yang bodoh . Cuma usaha dengan tak je. haaa . ayat tu selalu hans bagi kat aku,  bila aku cakap aku tak pandai .kekeke

So guys, ayuh,  sahut cabaran kita juga boleh!  Buktikan jomm. Postif always oke  . Usaha,  doa . tawakkal . InshaAllah kita juga juara . 😊

Jangan nak down sangat ye . Moga kita semua berjaya dunia dan akhirat .
p/s : jangan lupa doa kat sya jugak ye     😘 . oke . tq . Loveuolls .hehe.

No comments:

Post a Comment