Tuesday, 19 January 2016

Sem 1 - Upsi

Alhamdulillah . Berakhir sudah sem 1 . Habis final exam 8.1.2016. . Emm . Pejam celik,  pejam celik dah habis 4 bulan belajar di upsi .

Ya Allah . Pantas masa berlalu .

Alhamdulillah . Kat upsi semua sahabat-sahabat baik-baik . Nasib dapat roomate,  housemates yang baik-baik dan masuk satu kepala . Sem 2 nanti harap dapat orang cam depa jugak .
-Kak Teha,  Kak Su, Syiqin ,Kyrah,  Aina-
Sumpah sayang kamu semua . 😘 Tq for all memories together kat dalam rumah .  ahaha. Sorry kalau sha ada buat salah silap okey ,mengacau buat hantu kaa . ahaha. Sian kak teha sokmo kena kacau ngan sha 😂 . sorry ya.

And Kalau dalam kelass, memang aku sayang gila kat semua classmates aku . Semua masuk air . And aku enjoy kelas ngan depa . Sem 1 berakhir sudah . Tunggu result final exam kan? 

Haraap kita semua berjaya  😊 .

Tak dapat dekan takpe,  asal ilmu tu sentiasa di dada, 
Nanti boleh la ajar orang lain pulak kan? 

yeah . 😊

Harap kita dapat bersua lagi di sem2 😊
Maaf salah silap  sha kat kamu semua yaa. bYe ..Assalamualaikum . sayang kome 😍

Andd we wrap our memories together at Pulau Pangkor . 😍 9.1.2016-11.1.2016 😊 Ala kullihal .

-Tamat sudah babak sem 1 -

3 comments: