Saturday, 3 October 2015

About phone

Assalamualaikum .

Alhamdulillah , semua baik-baik saja kat sini .

Kawan . Makanan . Tempat . Yeah . Terbaik  . hehe.

tapi ada berita tak baik :'(

.............. Phone aku rosak bah ..........................


Baru ja sya beli phone oppo ni . Dalam 4 bulan lebih gitu , tapii dah buat hal . Haaaa . Geram aih . Awat manja sangat.

Duk main ciku cak , bukak tutup bukak tutup , sampai panas phone , Tak tahu masalah apa .
Ngada betul lah .

Dahla susah takde whatsapp , semua penting !

hmmmm. Tambah-tambah jauh ngan family , so nak pergi mana-mana susah la >.<
 Tambah-tambah jadi gini , nak kena gi KL bagai , Takleh nak service kat tempat len , kena gi servis kat centre dia kat bukit bintang . hmm

Pendapat sya lah kan , baik la beli jenama phone yang kita dah sedia maklum kualiti dia ,
Tu je .

oke. sedih sat phone takde buat sementara waktu .






No comments:

Post a Comment