Wednesday, 16 September 2015

Birthday girl!

Bismillahirrahmanirrahim .

Assalamualaikum . Sobahul Kheir .

14/9/1996 . Hanis Kasim .

Sorry ya sayang wish lambat. Tak sempat nak type panjang-panjang on date .hehe.

Sanah Helwah my bestfriend.  Baru genap umo 19 ye hang . Kami dah 19 tahun 9 bulan dah . Huhu 😂 .

Hanis .

Kami harap hang hidup sentiasa diberkati dan diredhai Allah selalu . Exam Stam nanti buat biar terbaik yaw . Usaha , doa , tawakkal . Hang berjaya inshaAllah . InshaAllah hang akan dapat apa yang hang nak . Mumtazah dan fly ke negara yang hang mau . Allah . Jealous i . hehe . Ikut la negara mana hang pergi yang penting jangan lupa kami!  Sayang hang sangat+sangat+sangat .  Rindu gila kat hang 😭. Bila mau jumpa ntah .

Nanti kalo hang pi mesir ka , pi jordan ka pi turkey ka doakan untuk kami juga ya. Doakan supaya kami boleh ikut jejak hang pi sana . Sambung master kaa .😂haha. angan-angan .

Walau tak jumpa hang , tak dapat contact hang setiap masa , kami tetap rindu tau. Rindu gelak hang . Rindu hang duk tepuk-tepuk meja .Rindu tengok hang merajuk . Rindu malam-malam kita duk borak-borak sambil minum air .hshahahshahhaha. Serious rindu masa kat ALC ngan hang . Kalau di-throwback balik , hmmm . Sumpah Rindu 😭.

Sayang .. take care ya dimana hang berada pun . Stay cute . Dah lupakan si F tu , hahahaha . Biaq pi macam hang kata 😂 . Kami doakan hang jumpa lagi terbaik dan sesuai untuk hang . Macam si S ka  . ☺ hahahahaha!  Just Kidding. Tapi kalo betul pun alhamdullillah . Dapat tengok.hang berdua 😌*kenyit mata*.

Okey dah .

Kami doakan hang berjaya dunia dan akhirat . Fi hifzillah .

Sentiasa ingat kami ya . Kalau kami meninggal ke apa ke kami mintak doa dari semua . Maaf salah silap gurau senda yang terguris dihati hang kalo ada.  Ukhuwahh fillah abadan abada .

Salam sayang dari kami untuk kamu Hanis ku sayang   . 😘




No comments:

Post a Comment