Friday, 31 July 2015

Sis and Bro

بسم الله الرحمان الرحيم
29.7.1997 & 24.7.1999
Sanah Helwah to my sis iqah and bro safuan .


Ni kalau aku wish panjang pun bukan masuk otak gak kan . 

So aku wish pendek tapi padu. hahaha .

Okeyh . First of all tahniah sebab masih dipanjangkan umur dan tahniah sebab korang dapat kakak yang rajin , baik , pemurah , penyayang macam aku dan yg paling penting korang untung dapat kakak cam aku !  (kahkah )

Thenn . Hopefully korang berjaya dunia akhirat . Moga capai cita-cita yang diimpikan. Semoga sama-sama berjaya dan dapat bahagiakan kedua ibu bapa suatu hari nanti . ( moga masih dipanjangkan umo )

So last but not least , Iqah belajar elok2 kat matriks , n we  moga kau rajin belajar lagi , exam Smu makin dekat , so ko kena pulun biar dapat result cemerlang  .
Okey . Tu jee . Byee .

No comments:

Post a Comment