Tuesday, 16 June 2015

Perempuan , perempuan .

Please ah bace benda nieh .
Kalau kau tak bace percayalah kau akan menyesal gila. And , pls take note keyh .

First, drpd pemerhatian aku la girl sekarang mudah nak diperbodohkan oleh lelaki. Tak bukan ape tau  , aku sedih tgk kaum aku sendiri mcm ni .. Bukan semua lelaki berperwatakkan sebenar dgn siapa diorang dlm chat korang ..

Tak faham ?

Okay , mcm ni . Dia chat kau macam nie 'aku setia dgn kau , tak pandang perempuan lain .. ' well . contoh ni ayat kau , then kau pun 'aww okay janji tau tau' bagai ..

Hey, wake up girls .. . korang tau kan diorang ada nafsu . walau macamana dia jaga mata dia sekali pun  , diorang tetap akan pandang perempuan lain . yeah, mungkin yg lebih lawa dari kau . And, apa yg lagi teruk .. ? Mungkin dia akan bayangkan macam mcm dgn girl yg dia pandang . yeah aku dah cakap , dia lelaki . Okay . Tu first  . em, lagi satu aku selalu tgk girl .. sekarang terlalu bagi perasaan  100% dkt lelaki ..
exmple macam kau update pasal dia hari ² but dia tak pernah nak heboh2 pasal kau .. . kau selalu upload gambar dia letak caption takleh go sweet sangat katanya . dia dlm hati  mungkin 'alahai betina ni' .. tapi dia akan comment juga la , taknak kau perasan dia dah fed up dgn kau so dia comment .. 'wah thanks syg' .. bla bla bla .. . then kau pun terharu gile ..

girlssss , wake up lha . sometimes, kau kena faham . kau kena letak maruah diri kau tinggi sikit , atas sikit , and , mahal sikit kalau boleyh mahal gile lha . kita takboleh asyik nak fikir pasal dia sampai kan makan .. , mandi .. , tidur .. semua pasal dia .. . tak boleh ... mcm nie lha , if lelaki tu mmg dah betul bosan dgn kau .. . contohnya like this la , one day  . kau ada gaduh sikit dgn dia .. maybe pasal kau buat apa yg dia tak suka .. like on account instagram dye tanpa pengetahuan dia .. then kau block girls followers .. dia and dia tak suka .. . then dia marah² kau .. . kau tahan sbb kau syg .. dia then kau mintak maaf .. melutut bagai dlm whatsapp mintak maaf dkt dia ayat kau kemain kalah titanic punya scriptn .. . then dia dlm hati 'kimak nya lah perempuan ni bila nak blah sial .. ' tapi dia balas ws kau 'hm yela i maaf kan jgn buat dah .. '. then kau pun 'ah syg juga dia kat aku' .. bla bla kau fikir mcm mcm yg dia tu syg cinta sgt kat kau pdhal dia tgh ws dgn girls lain stalker ig girl girl lagi lawa dr kau .. . kau pulak ? .. siang malam berangan nak kahwin dgn dia .. . hmm. okay. kau sekarang kena bangun  . tak boleh mcm ni doh .. . serious aku ckp .. . kalau tak, ramai kaum kita akan teruk .. . hati mmg banyak yg kena main nnt .

girls, lelaki nowadays banyak dah yg perangai syaitan  . so get your maruah sikit mahal okay . biar diorang pulak akan rasa susah nak dkt dgn kita .. . Ok girls .. . take care tauuu lelaki kalau x suka bole blahhh ..

#copypasta

No comments:

Post a Comment