Saturday, 14 March 2015

HAPPY BIRTHDAY BURHANUDDIN HILMI BIN HASBELAH .

16.12.1996 .


Birthday ni tetiba je rancang , budak dalam bilik bagitau yang 16.12 tu birthday ust hilmi .
so , kitorang pun , rancang lah serba sedikit percaturan nak buat prank kat ust .


Aku , pqah , Hanis , Kak Marhaini fikir camne nak buat suprise kat ust .

Fikir punya fikir , nak sambut birthday pukul 12 tu , so kitorang mintak ust ajar sampai pukul 1 pagi . ahaha .
Ust dengan rela cakap "ok "

acah -acah nak study sampai pukul 1. ! Kesian kak marhaini mata tahan mengantuk .
Yang lain biasa tidur lewat , tu nampak ok je sampai pukul 12 ,

Detik 12 malam , sambutlah birthday ust Hilmi.

So , Sanah Helwah Ust Hilmi ..
*Moga hidup bahagia dunia akhirat ,
*Diberikan  kishataan yang baik
* Jadi anak yang soleh 
*Jadi hamba yang taat pada perintah Allah .
* Belajar rajin-rajin .
* Semoga cita-cita tercapai :D
* Semoga panjang umur selalu.

Last for ustaz Hilmi . Nanti kalau dah kawin jangan lupa ajak saya dan kawan-kawan ! haaha .




____________________________________________________________________________________________




SANAH HELWAH TO
 NUR SYAFIQAH BINTI CHE MAT
--------------------------------------------------------------------
22.12.1996









 Qahhhh ,



*Sayang qah ketat-ketat , 
*Thanks for be my friend, Ukhuwah kita bukan setakat sini , tapi sampai syurga! 
*Sorry bagi hadiah tak seberapa  masa ur birthday kat Arab Mikro hari tu :'( 


Tak nyempat nak beli . Nanti sya bagi hadiah yang gempak kalau qah kawin nanti , heee :D 
*Sorry kalau ada terasa dengan saya :( 


Qah , sorry sangat sebab tak grand sambut ur birthday ! Lenkali kita sambut lagi ye . :D

Untuk awak ;

=gudluck in ur life
=semoga menjadi anak yang solehah
=Semoga dapat encik suami yang penyayang mcm qah nak :)
=belajar elok-elok
=Semoga dipanjangkan umur
=Semoga dalam keadaan sihat selalu
= Jangan lupa sya :(
=Ukhuwah fillah abadan abada .




lots of love : Syerah 
_______________________________________________________________________________











No comments:

Post a Comment