Tuesday, 10 March 2015

Bismillahirrahmaniiraahim ..


Alhamdulillah dapat menaip lagi  sebab Tangan gatal nak menaip . :D

Bila aku tengok post-post aku yang lepas , rasa macam keanak-anakkan . ahaha.

Lucu / pelik / mengarut / ayat takleh blah / tulis singkatan  buruk / and so on .
Bila tengok balik , rasa menyampah a.k.a gedik pun ada !   .ye lah  zaman nak membesar . Tulis pun main hentam saja , :P

Dulu time tak matang ,  memang camtu , tapi sekarang alhamdulillah  rasa dah tahap kematangan aku . Cerita apa kebenda aku share dulu tu ,, rasa nak  delete je  , tapi sayang bahh ,, tu step pertama aku  ketika ber"blog" doo . So , aku kena simpan lah /

Hmm ....





No comments:

Post a Comment