Saturday, 15 September 2012

goOd lucK ^_^

 Assalamualaikum, hehe. Sempat jgak hari ni sya bkak blog. Thanks sbb baca entry yang sebelum-II oke.  Today, sya nak wish luck for  bdak-II exam taun ni. Kepada budak-II di luar sana yang dah habis exam UPSR tu, wish u get straight A oke. Insya’Allah, banyakkan doa. Kak pun insya’Allah akan doakan kat adik-II. J . to my lovely cousin ATIRA  and NATASHA yang ambil exam UPSR ary tu , must get straight A ok. Hehe. >.<  

UNTUK ADIK-II  PMR. > dah buat persediaan ke belomm ? mesty dh buat kan. Good girl n good boy. Haha. Semoga kejayaan mengirimu nanti, Insya’Allah. Kuatkan berusaha lagi ok. Sapa yang dapat low masa trial tuh jgn sedih-II, berusaha sikit lagi, mungkin anda akan jadi pelajar cemerlang! Siapa yang tahu. To adik sya NUR SYFIQAH MAT ZAIN  wish u do the best oke. ! keluarga mengharap kejayaanmu. Buat yang terbaik. Agi idup agi ngebalan. Hahaa. And x lupa kat bdak-II PMR yang laen, Mardhati, Salwani, Nazmi, *jihumyoing* (xreti eja nama),  Nina, siti, imran, n sape yang x termasuk ponn harap u all  do the best ! chaiyokk >< hik3. Amiiinn , :D

UNTUK ABANG-II N KAKAK-II SPM > hehe, wish u all luck juga,  buat yang terbaek oke. !  U sedanng menanti ….. haha. Abe hanif tuh, wak molep dehss.  Insya’Allah.

dah, skit otak kena perah ayat ! haha. Thanks kepada sesaPE yang bace sampai habis . Assalamualaikum.

| muslimah sejati . Insya’Allah | J

No comments:

Post a Comment