Wednesday, 19 September 2012

Bedah Katak !

Bismillahhirrahmanirrahim. Alhamdulillah. dah selesai jgak bedah katak. hehe. Best jgak duk kobek satu-II dalam perut katak . Bedah katak tu niat untuk belajar . untuk dapatkan pengetahuan yang lebih mendalam. Subhanallah! kita sbenarnya sama je dengan katak just katak xde diafragma n tulang rawan , manakala manusia mempunyai diafragma n tulang rawan. yang membezakan kita dengan katak tu je. hebat kan? . ouch! mula-II nak bedah tuh geli, takut n sebagainya of course ad tapi lpas dah buat tu rasa nak lagi n lagi. hehehe. :) . BEST ! . kalau dah jadi doktor kan lagi hebat kan, blajar satu-II secara mendalam.
doakan sya untuk mencapai cita-II okeh. ! Insya'Allah. segalanya akan dipermudahkann aminn :D

bakal Doktor! hehe. Insya'Allah .

No comments:

Post a Comment